Coaching op een manier die bij jou past 

 
Wandel- en natuurcoaching 

Al jaren wandel ik met vrouwen door de natuur. In de natuur vinden we vaak rust en kalmte, die we in het dagelijks leven zo missen. Natuur-coaching brengt ons sneller dichter bij ons gevoel en wie we in de kern zijn. Jij doet je verhaal en ik luister, stel vragen en zal je teruggeven wat ik zie. Ik merk dat het vrouwen enorm goed doet om te bewegen in de buitenlucht. Om ons hart te luchten. 

Soms is een lange wandeling al genoeg om weer verder te kunnen. Meestal wandelen we een aantal keer om veranderingen echt in te zetten. 

Van mijn cliënten krijg ik terug dat ze vooral baat hebben bij mijn praktische aanpak. 

Coaching op je werkplek

Als manager heb ik jarenlange ervaring (20+) in het leidinggeven aan teams en individuen. Ik weet wat er speelt op de werkvloer en ik weet hoe moeilijk het soms als medewerker of leidinggevende kan zijn om je staande te houden.

Vaak krijgen we een individueel keuzebudget dat we mogen besteden aan onze persoonlijke groei. Ik coach je graag in je functie. Je zult je zekerder voelen in je werk en ook in je relatie tot collega's of leidinggevende Ik leer je (zakelijk) verbinding te maken. Met jezelf en anderen.

En mocht toch blijken dat deze werkplek niet helemaal meer past? Ik heb al tientallen cliënten geholpen in het vinden van nieuw werk, door een sterker voorkomen, CV en brief.