Coaching op een manier die bij jou past 

 
Wandel- en natuurcoaching 

Al vier jaar wandel ik met vrouwen door de natuur. In de natuur vinden we vaak rust en kalmte, die we in het dagelijks leven zo missen. Natuur-coaching brengt ons sneller dichter bij ons gevoel en wie we in de kern zijn. Jij doet je verhaal en ik luister, stel vragen en zal je teruggeven wat ik zie. Ik merk dat het vrouwen enorm goed doet om te bewegen in de buitenlucht. Om ons hart te luchten. 

In Utrecht wandelen we vaak door het landgoed van Rhijnauwen. Soms is een lange wandeling al genoeg om weer verder te kunnen. Meestal wandelen we een aantal keer om veranderingen echt in te zetten. 

Van mijn cliënten krijg ik terug dat ze vooral baat hebben bij mijn praktische aanpak. 

 
Coaching als je het nodig hebt

Hoe vaak heb je niet dat je even van je af wilt praten? Dat je je hart wilt luchten? Of even van iemand wilt horen dat je op het juiste spoor zit? Of dat je misschien iets over het hoofd ziet?

Wat is het dan fijn om een coach te hebben met wie we even kunnen bellen. Niks geen lange coachingstrajecten of hele programma's, maar gewoon iemand om mee te sparren. Instant coaching: daar is helemaal niks mis mee. We appen voor een belafspraak (vaak nog diezelfde dag) en jij kunt je verhaal kwijt. Naderhand stuur ik je een betaalverzoek via de app. Even snel weer op het juiste spoor; coaching in anno 2021 stijl. 

 

 
Coaching op je werkplek

Als manager heb ik jarenlange ervaring (20+) in het leidinggeven aan teams en individuen. Ik weet wat er speelt op de werkvloer en ik weet hoe moeilijk het soms als medewerker of leidinggevende kan zijn om je staande te houden.

Vaak krijgen we een individueel keuzebudget dat we mogen besteden aan onze persoonlijke groei. Ik coach je graag in je functie. Je zult je zekerder voelen in je werk en ook in je relatie tot collega's of leidinggevende Ik leer je (zakelijk) verbinding te maken. Met jezelf en anderen.

En mocht toch blijken dat deze werkplek niet helemaal meer past? Ik heb al tientallen cliënten geholpen in het vinden van nieuw werk, door een sterker voorkomen, CV en brief. 

 
Online workshop verbinding maken

Verbinding: hoe vaak horen we het woord niet? Ondanks dat het soms een beetje voelt als een modewoord, is het beslist geen gril.

Verbinding staat namelijk aan de basis van alles. Aan hoe we onszelf voelen, hoe we met onszelf omgaan en hoe we met een ander omgaan.

Gebrek aan verbinding stoort ons maar al te vaak. Hoe weet je dat je geen verbinding voelt? Je weet niet goed wat je wilt; je voelt je niet thuis op de plek waar je op dit moment bent en je ergert je maar al te vaak aan anderen omdat je je behoeften niet vervuld voelt. Grote kans dat je nog mag groeien in verbinding maken met jezelf om daarna ook meer verbinding met anderen te ervaren. 

Verbinding is een thema waar ik al een jaar of tien op studeer. En wat blijkt? Het is allemaal niet zo moeilijk.

In korte online power workshops van maximaal 45 minuten geef ik les in verbinding.

Hou mijn LinkedIn in de gaten voor tijd en dag.